Handelsbetingelse

Vi sender gerne varer fra vores hjemmeside direkte hjem til Dem og sørger for at emballere tingene sikkert og professionelt. Vi har erfaring i at indpakke og sende til hele verden.

Betaling:

Vi modtager bank overførsler, f.eks. fra elektroniske netbanker, mobilpay, samt kontanter i anbefalet brev. Såfremt De ønsker at betale på sidstnævnte måde, så mail til os, og vi sender en faktura.

Varene på Hjemmesiden sælges efter de særlige regler for brugte vare. (dog ikke nye vare såsom mønttilbehør/kataloger mv.

Køber kan normalt ikke fradrage købsmoms Jf. Brugt momsordningen, med mindre andet er nævnt i salgsopslaget !!!

Fortrydelsesret:

Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.

Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private

Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er således 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres. Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.

Reklamationsret:
Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale nærmere om returnering af varen. Man kan blive tilbudt afhjælpning eller en ny levering, hvis det er muligt, et passende afslag i prisen eller ophævelse af købet og tilbagebetaling af beløbet.

Forsendelse Danmark:

Brevpost 25,- (Hvis ikke andet aftalt)

Pakke forsendelse;

Med omdeling; 75,- GLS/DAO

Uden omdeling; 45,- DAO

Ønskes anden forsendelses metode kontakt os venligst

Forsendelser over 1.000,- sendes som pakke, med mindre andet aftalt pr. mail. Forsendelser af porcelain ol. sendes ligeledes som pakke med mindre andet aftalt pr. mail. Forsendelser til andre lande spørg venligst. kan også afhentes, efter aftale Dog samler vi også sammen så de slipper billigst muligt i forsendes omkostninger.

Alle priser er incl, 25% moms